Stacks Image 73
Stacks Image 81
Stacks Image 83
Stacks Image 85
Stacks Image 87
Stacks Image 89
Klassisk massage
En helkroppsmassage som stimulerar blodcirkulationen och frigör lugn- och rohormonet oxytocin som ökar välbefinnandet. 

Djupmassage/idrottsmassage
En hårdare behandlande massage där man går djupt ner i muskeln för att minska de spänningar som skapar besvär i kroppen. Behandlingen innebär bl.a. triggerpunktsbehandling och muskeltöjning. Kan med fördel tas i samband med kiropraktisk behandling, en sk. kombobehandling.

Kombobehandling
En massage som utförs i samråd med kiropraktor och i anslutning till kiropraktisk behandling för ökat resultat.

Taktilmassage/beröringsmassage
En mjukare massage där man arbetar med långa och lätta drag. Den frigör hormonet oxytocin som ökar välbefinnandet och är en lämplig massage för de med känsliga muskler, t ex om du har fibromyalgi.

Gravidmassage
En massage som är speciellt inriktad på de muskelspänningar som kan uppstå under graviditeten. Skönt för den blivande mamman som kan uppleva minskade besvär av exempelvis foglossning och svullna ben. 

Koppning/bindvävsmassage
En behandling av bindväven som löser upp muskelspänningar och ökar syreupptagningen i vävnaderna. Den stimulerar och förbättrar blodcirkulationen och det lymfatiska systemet vilket avlägsnar slaggprodukter som samlats i bindväven. Den förbättrar hudens spänst och ger även goda resultat på celluliter.

Hot Stone massage
Massage med varma lavastenar och aromaoljor som ger total avslappning. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och på så sätt återställer balansen i kroppen. 

Lymfmassage
Lymfsystemet är kroppens avloppssystem. Det styrs av vår andning och fungerar som bäst när kroppen är avslappnad. Med hjälp av djupandning, lätta tryck och strykningar stimuleras lymfsystemet att transportera slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. För problemområden, används ibland även djupare grepp och silikonkoppor för att lösa upp mer djupgående stopp och ärrvävnad. Behandlingen passar i stort sett alla. Efter behandlingen känner sig de flesta "lätta" i kroppen med en skön avslappnad känsla i kroppen. 

Massage på jobbet?
Jag jobbar mycket ute på företag och även med massageabonnemang på kliniken. Vill din chef subventionera friskvård på din arbetsplats eller låta dig gå på behandling under arbetstid? Priset varierar beroende på hur många ni är och om ni vill att jag ska komma ut till er eller om ni kommer till mig. Begär en offert!